Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρηση DSL SPIRATOS LIVIERATOS με την εμπειρία των 24 χρόνων στον χώρο του χρωματοσιδηροπωλείου βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει σε ηλεκτρονική μορφή τα προϊόντα της μέσα από αυτές τις ιστοσελίδες του διαδικτύου .

Γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη επικοινωνία δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τις άψυχες σελίδες του διαδικτύου, οι οποίες όμως πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούν να γίνουν ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης, αναβαθμίζοντας την συνεργασίας μας.

Η ποιοτική υπεροχή σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία προϊόντων (18.500 κωδικοί), το ετοιμοπαράδοτο στοκ, η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία και ιδιαίτερα το φιλικό προφίλ, κατατάσσουν την επιχείρηση μας σε ηγετική θέση με πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια συνεχώς αυξανόμενα ανταγωνιστική αγορά. Φυσικά χάρη στην δική σας αναγνώριση συνεχίζουμε την δική μας ανάπτυξη, αντλώντας δύναμη από την πρόκληση της  συνεργασία μας.

Σε αυτήν την περιήγηση θα διαπιστώσετε την επικέντρωσή μας σε οίκους του εξωτερικού που τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των εθνικών και διεθνών κανονισμών διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας (BS, DIN, ISO, AFNOR, CE, EN).

Επίσης οι σελίδες μας θα ενημερώνονται καθημερινά με τα νέα προϊόντα, τις προσφορές μας, τεχνικά θέματα και πληροφορίες. Στις σελίδες των διασυνδέσεων θα βρείτε χρήσιμες ιστοσελίδες που θα διευκολύνουν της καθημερινές σας εργασίες.

Παρακολουθούμε από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις, υποσχόμενοι να σας προσφέρουμε καλύτερες, αξιοποιήσιμες λύσεις σε προσιτές τιμές. 

 

DSL the best brands with the best prices

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΥΣ